25 منظره از طبیعت خارق العاده به انتخاب مجله نشنال جئوگرافیک

موقع سفر دنبال دیدن چه چیزهایی هستید؟ بیشتر مسافرها می‌خواهند در طبیعت غوطه‌ور بشوند تا کمی از زندگی‌ روزمره‌شان فاصله بگیرند. یعنی گاهی از زندگی عادی‌شان می‌گذرند، تا فقط به یک منظره‌ی خاص در طبیعت برسند.

منظره‌های خیره‌کننده از حیات وحش، که بعد از مشاهده‌شان شاید به جایگاه خودتان در گیتی فکر کنید.

مجموعه تصاویری که در زیر می‌بینید، برگزیده‌های مسابقه‌ی عکاسی سفری موسسه‌ی نشنال جئوگرافیک در سال 2019 هستند. با مشاهده‌ی این تصاویر می‌توانید  الگوهایی در طبیعت را ببینید که چشم‌ مسافران و لنز دوربین‌ عکاسان، مجدوب زیبایی‌شان شده.

در زیر هر تصویر توضیحات چندخطی عکاس را می‌بینید که خواندنش خالی از لطف نیست.

برای مطالعه بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید.

25 منظره‌ از طبیعت خار‌ق‌العاده به انتخاب مجله نشنال جئوگرافیک

25 منظره‌ از طبیعت خار‌ق‌العاده به انتخاب مجله نشنال جئوگرافیک

 


مقامات پکن گردشگرهای چینی بی ادب را به بلک لیست میبرند!!!

گردشگرهای چینی در همه‌ی جهان به بی‌ادبی مشهور شده‌اند. حالا کار به جایی رسیده که مقامات پایتخت هم از رفتار این جماعت به ستوه آمده‌اند.

مقامات مسئول امور گردشگری شهر پکن تصمیم‌گرفته‌اند که فهرستی از «گردشگرهای بی‌ادب» درست کنند! در واقع از این به بعد اگر رفتار زشتی در شهر پکن از شما سر بزند، خیلی راحت توی بلک‌لیست می‌روید.

در روزهای غبارروبی معابد، پکن مملوء از مسافران داخلی می‌شود. در تعطیلات سه روزه‌ای که در چین به مراسم چینگ مینگ معروف است، معمولاً رفتارهایی از گردشگرهای چینی سر می‌زند که حتی برای ما ایرانی‌ها هم یک‌مقدار زیاده‌روی است!

در این سه روز یک عده از درخت‌های هلوی معابد بالا می‌روند. یک عده گل می‌چینند. یک عده به جان ماهی‌های توی دریاچه می‌افتند. یک عده هم رو می‌آورند به دلالی و خرید و فروش جنس‌های ممنوعه.

به گفته‌ی مقامات چینی تمامی کسانی که در این بلک‌لیست اسم‌شان ثبت بشود، به عنوان «مسافر بی‌شعور»!!! طبقه‌بندی می‌شوند و به کمک فناوری تشخیص چهره  و سیستم دوربین‌های مدار بسته، از آن به بعد حق بازدید از پارک‌های شهر را نخواهند داشت.

برای مطالعه بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید.

مقامات پکن گردشگرهای چینی بی‌ادب را به بلک‌لیست می‌برند!!!

گردشگرهای چینی

 


چطور لوازم سفر را در چمدان جا کنیم؟ – 3 روش تا کردن لباس

اگر می‌خواهید همه‌ی لباس ها و لوازم سفر توی چمدان‌تان جا شود باید یاد دوران آتاری‌ دستی بازی کردن بیفتید و به چمدان بستن به شکل بازی تتریس (Tetris) نگاه کنید. هیچ گوشه‌ای نباید خالی بماند.

اگر می‌خواهید حجم زیادی بار را توی چمدان‌تان بچپانید، از خرید چمدان‌های با پوسته‌ی سخت اجتناب کنید.

از طرفی در نظر داشته باشید اگر چمدان‌تان از 22 اینچ (55 سانتی‌متر) بزرگتر باشد در پروازهای هوایی برای بردن بار به قسمت داخل کابین دچار مشکل خواهید شد.

لباس ها را چطور در چمدان جا کنیم؟

اگر لباس‌ها را تر و تمیز تا کنید در استفاده از فضای چمدان صرفه‌جویی می‌شود. ولی غیر از تا کردن عادی، روش‌های دیگری هم هست:

برای مطالعه بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید.

چطور لوازم سفر را در چمدان جا کنیم؟ – 3 روش تا کردن لباس

لوازم سفر


بادگیر بهتر است یا کولر؟

هنوز قدیمی‌ها بادگیر را به روش‌های مدرن خنک کردن ترجیح می‌دهند.

بادگیرها معمولاً سازه‌های بلندی هستند که ممکن است اگر کاربردشان را ندانید شبیه دودکش به نظر بیایند.

بادگیرها دهانه‌ای دارند که یک طرفش آفتاب می‌خورد و یک طرفش در سایه می‌ماند. به علت همین اختلاف دما، عمل مکش و کشش اتفاق می‌افتد و بادگیر جریان هوا را می‌گیرد و به سمت پایین هدایت می‌کند.

معمولاً‌ جریان هوای سرد به زیرزمین و انباری می‌رود. در پایین بادگیر حوض آبی وجود دارد که جریان هوا را خنک می‌کرده و باعث خروج هوای گرم می‌شده (تقریباً شبیه کولر آبی‌های امروزی). از همان فضای سرداب و زیرزمین هم برای نگه‌داری از مواد غذایی استفاده می‌کردند و کارکردی شبیه یخچال داشته است.

مطالعات نشان داده که بادگیرها می‌توانند تا 10 درجه دمای هوای داخل خانه را کاهش بدهند.

بادگیرها بر اساس جریان هوای منطقه و مسیر بادهای فصلی طراحی می‌شدند و معمولاً در بالاترین ارتفاع ساختمان قرار می‌گرفتند. به همین خاطر بادگیرها کارکرد تزئینی هم پیدا می‌کردند و یکی از بخش‌های مهم نمای ساختمان می‌شدند.

برای مطالعه بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید.

بادگیر بهتر است یا کولر؟ یادگاری از مهندسان باستان برای استفاده از انرژی باد

بادگیر

 


در بحث امنیت سفر، ایران هم ردیف کانادا و استرالیا است!

در بحث مخاطرات مربوط به سفر، ایران به اندازه‌ی کشورهای خوش‌نامِ جهان، امن و امان است.

متخصصان سنجش خطرِ جمعیتِ جهانی کمک‌رسان‌ (International SOS) ایران را از نظر امنیت سفر در کنار کشورهای با ریسک پایین سفر، مثل کانادا و آمریکا و چین و مراکش و آرژانتین قرار داد.

طبق تعریف جمعیت جهانی کمک‌رسان اگر یک کشور ریسک سفر پایینی داشته باشد یعنی میزان جرم و جنایت در آن پایین است و  تبعیض نژادی و مذهبی در آن کشور فراگیر نیست و سرکوب سیاسی شدید و ناارامی‌های مدنی گسترده نیز در آن کشور به صورت نادر اتفاق می‌افتد.

برای مطالعه بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید.

در بحث امنیت سفر، ایران هم‌ردیف کانادا و استرالیا است!

امنیت سفر