زیباترین موزاییک کاری های دنیا کجا هستند؟

حتماً اگر گذرتان به مسجد و کلیساهای تاریخی خورده باشد، نمونه‌های زیبایی از موزاییک های هنری را دیده‌اید. موزاییک یعنی پاره‌چین و حالا چه کاشی کاری چه سرامیک کاری، در نهایت هنر موزاییک محسوب می‌شود.

حتماً به تصاویر خیالی کاشی‌های مساجد قدیمی نگاه کرده‌اید. کلاً‌ هر بار که با کنار هم چسباندن قطعات کوچک سنگ، شیشه، چوب یا سفال، تصویری بزرگ بسازید، در واقع موزاییک کاری کرده‌اید.

در ادامه می‌خواهیم به بهترین نمونه‌های هنر موزاییک در جهان بپردازیم. از همین ایران خودمان تا مراکش و ازبکستان.

برای مطالعه بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید.

 زیباترین موزاییک‌ کاری های دنیا کجا هستند؟ 8 بنای تماشایی از اصفهان تا بارسلون

موزاییک کاری


اوباما از سفری می گوید که موجب خودشناسی اش شد | تحول در سفر

اخیراً رئیس جمهور سابق آمریکا، باراک اوباما در اینستاگرامش عکس‌هایی از تعطیلاتش در هاوایی و پام اسپرینگز قرار داده بود. جالب است بدانید که اوباما در خاطراتش همیشه به سفری اشاره می‌کند که باعث شد شخصیتش شکل پیدا کند.

شخصیت‌های مشهور زیادی هستند که نقطه‌ی تغییر زندگی‌شان یک سفر بوده است.

حتماً شنیده‌اید که جی‌.کی.رولینگ تمام ایده‌ی کتاب‌های هری‌پاتر را در یک سفر قطاری بین منچستر و لندن، در ذهنش پرورانده. یا حتماً در مورد سفر هند استیو جابز شنیده‌اید. می‌گویند مؤسس اپل بعداز این سفر فهمیده که در زندگی‌اش باید به چه مسیری برود. حتی بعدها مارک زوکربرگ، مؤسس فیس‌بوک هم با الهام از او به هند سفر کرده بود. حتی مهاتما گاندی رهبر انقلاب هند هم بارها گفته سفرش به آفریقای جنوبی زندگی‌اش را تغییر داده.

برای مطالعه بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید.

 اوباما از سفری می‌گوید که موجب خودشناسی‌اش شد | تحول در سفر

اوباما


8 مسیر پیاده روی دوست داشتنی برای عشّاق شهر تهران

خیلی‌ها به تهران می‌آیند. یا برای درمان، یا برای پیدا کردن کار، مسائل اداری، دانشگاه، فوتبال و …. منتهی چندنفر را می‌شناسید که برای پیاده‌روی به تهران بیایند

معمولاً تهران را با ترافیک و آلودگی می‌شناسیم. به برج‌های بلند و گاهی بی‌قواره و خیابان‌های پر از دود. اما تهران‌ دیگری در دل تهران وجود دارد که می‌توان به او لبخند زد و در کنارش راه رفت.

در ادامه هشت سوژه‌ برای قدم‌زدن در تهران را به شما معرفی می‌کنیم. البته غیر ممکن است که همه‌ی جاهای قدم‌زنی تهران در هشت مورد جا شود. اگر احساس می‌کنید پیشنهاد بهتری دارید که جا مانده، در بخش نظرات به یادمان بیندازید.

برای مطالعه بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید.

 8 مسیر پیاده‌روی دوست‌داشتنی برای عشّاق شهر تهران

پیاده روی


موقع سفر از ظروف پلاستیکی استفاده نکنید!

یکی از چیزهای که موقع مسافرت واقعاً اعصاب آدم را خورد می‌کند، دیدن زباله‌های پلاستیکی است. مخصوصاً در اطراف رودخانه‌ها و در حاشیه‌ی جاده‌ها. در این وبلاگ تا دلتان بخواهد از خوبی‌های سفر گفته‌ایم. اما واقعیتش را بخواهید ممکن است سفر برای خودمان خیلی خوب باشد، ولی خیلی موقع‌ها برای طبیعت خوب نیست!

در نظر بگیرید که به ادعای نیویورک تایمز یک سفر هوایی ساده بین شهرهای نیویورک و سان فرانسیسکو به ازای هر نفر 800 کیلوگرم کربن‌دی‌اکسید آزاد می‌کند! با این حساب فقط مساله زباله‌ها نیست. اگر به محیط زیست علاقه‌مند باشید باید طوری زندگی کنید که نیاز به پلاستیک در زندگی‌تان کم‌تر شود.

شاید گفتنش کلیشه‌ای به نظر برسد ولی لازم است بدانید که تولید هر بطری آب پلاستیکی نیم لیتری، موجب آزاد شدن 85 گرم گاز گلخانه‌ای می‌شود. البته اگر پلاستیک بازیافت می‌شد وضعیت خیلی بهتر بود ولی فقط 9 درصد پلاستیک‌های جهان بازیافت می‌شود!

پس چاره‌ای نداریم جز این‌که از خودمان شروع کنیم. در ادامه می‌خواهیم چند راهکار بهتان پیشنهاد کنیم تا سفرتان سبزتر باشد. چند روش ساده برای اینکه سفرهایمان کمتر پلاستیکی باشد تا از طبیعت اطرافمان بهتر محافظت کنیم.

برای مطالعه بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید.

موقع سفر از ظروف پلاستیکی استفاده نکنید! – 5 پیشنهاد ساده برای حفظ طبیعت

ظروف پلاستیکی


ناصرخسرو – سفرنامه می نوشت قبل از آنکه خیابان باشد

نهصد سال است که اسم ناصرخسرو بر زبان‌ها می‌چرخد. معرفی ناصرخسرو کار آسانی نیست. از طرفی حالا نامش به یکی از عجیب‌ترین خیابان‌های تهران، یعنی خیابان ناصرخسرو، گره خورده. از طرف دیگر اهل ادب می‌گویند او یکی از بهترین شاعرها در تاریخ ادبیات فارسی بوده. اما شاید از همه معروف‌تر سفرنامه‌ ناصرخسرو باشد.

 ناصرخسرو راهی سفری هفت‌ساله شد. از ماورالنهر تا ساحل مدیترانه و مصر و عربستان گذشت و سپس دوباره به خانه بازگشت. ناصرخسرو در سفرنامه‌اش با دقتی زیاد از شهرها، سنت‌ها و فرهنگ‌ها گفته.

معروف است که در قرن نوزدهم مستشرقین فرانسوی و آلمانی در محل توصیفات او از بیت‌المقدس ایستادند و قدم‌به‌قدم مسیر را شمردند و تأیید کردند که ناصرخسرو حتی شمارش قدم‌ها را دقیق توصیف کرده.

برای مطالعه بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید.

 ناصرخسرو – سفرنامه می‌نوشت قبل از آنکه خیابان باشد

ناصرخسرو