راهنمای انتخاب چمدان و کوله برای کوچنشین های مدرن

یک سری‌ هستند که می‌شود بهشان گفت: کوچ‌نشین مدرن. یعنی اهل آرام گرفتن در هیچ خانه‌ای نیستند و مدام چمدان دست می‌گیرند و کوله به دوش از این خانه به آن خانه می‌روند.

خیلی‌ از کوچ‌نشین‌های مدرن فری‌لنسر هستند، فروشگاه‌ آنلاین دارند، مترجمند، کدنویس هستند، طراحند و در کل شغلی دارند که بهشان اجازه می‌دهد توی سفر هم کار کنند.

بین کوچ‌نشین‌های مدرن بعضی‌ها فلسفه‌شان این است که «باید کل زندگی آدم توی یه چمدون/کوله جا شه».

جا کردن وسایل توی چمدان به هر حال فیزیک هسته‌ای نیست ولی قلق‌هایی وجود دارد که بعد از یک عمر مسافرت و گشت و گذار خودتان متوجهش می‌شوید. از این که اصلا چه کوله و چمدانی به درد این سفر می‌خورد؟ چی توی چمدان و کوله بگذاریم و چی نگذاریم و چطور همه‌ی چیزهایمان را جا کنیم.

برای مطالعه بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید.

راهنمای انتخاب چمدان و کوله برای کوچ‌نشین‌های مدرن

کوچ نشین های مدرن


قونقا یعنی چه؟ مردم تبریز چطور با قونقا در شهر جابه جا می شدند

یک زمانی مهم‌ترین دغدغه‌ی آدم‌ها این بود که چطوری از یک‌جایی به یکجای دیگر بروند. قونقا هم یکی از راه‌حل‌ها بود. چرخ‌های واگنی را روی ریل می‌گذاشتند و اسبی واگن را می‌کشید. صد – صد و پنجاه سال پیش این ایده خودش از هزارتا BRT مدرن‌تر بود.

تراموای اسبی یکی از اولین نمونه‌های وسایل حمل و نقل عمومی بود که تقریباً جد ترامواهای برقی امروزی و مترو و قطارهای داخل شهری حساب می‌شود.

برای مطالعه بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید.

 قونقا یعنی چه؟ مردم تبریز چطور با قونقا در شهر جا‌به‌جا می‌شدند

قونقا


اسکی سواری در تهران: وقتی که یک خارجی در ایران 8 زدن را دید

درباره‌ی تهران ، ایران- به قلم آندرس لارسن – درباره‌ی اسکی سواری در تهران ، خاطرات، عکس‌ها، و مردمی که در یک گردش 4 روز و نیمه در تهران دیدم. نیاز به استراحت داشتم که…

چرا تهران؟

1. بلیط پروازش ارزان بود.

2. برایم ناشناخته بود. نمی‌دانستم قرار است با چه چیزی رو‌به‌رو شوم.

3. کوهستان‌هایی داشت که پوشیده از برف بودند.

4. چیزهای خوبی در موردش شنیده بودم.

برای مطالعه بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید.

اسکی سواری در تهران: وقتی که یک خارجی در ایران 8 زدن را دید

اسکی سواری در تهران

 


مسجد امام اصفهان: آسایش یک گردش شیرین

مسجد امام ، مسجد شاه یا مسجد عباسی بزرگترین بنای اطراف میدان نقش جهان و یکی از نمادهای اصفهان است. مسجدهای زیبای بسیاری در سرتاسر دنیا هست. اما این مسجد گویی از جهانی دیگر آمده. شاهکاری در تاریخ معماری که انگار «هزار و یکشبی»‌ترین عبادت‌گاه دنیاست.

معرفی مسجد امام

مسجد امام به همان اندازه که یک بنای مذهبی محسوب می‌شود، واقعاً محلی برای آرامش یافتن است. اگر به مردم اصفهانی داخل صحن‌ها نگاه کنید همیشه عده‌ای را در حال گفت‌وگو، روزنامه‌خوانی یا قدم زدن و چایی خوردن می‌بینید.

 مسجد امام، محلی برای لمسِ فرهنگ مردم اصفهان است. از این رو می‌توان درک کرد که چرا کارگردان ایتالیایی پازولینی در نسخه‌ی خودش از هزار و یک شب، ترجیح داده این مسجد را به عنوان قصر شاه زمرد به تصویر بکشد.

برای مطالعه بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید.

مسجد امام اصفهان: آسایش یک گردش شیرین

مسجد امام


شهرهای نامرئی: پیشنهاد کتاب برای اهل سفر

اگر اهل سفر هستید رمان 150 صفحه‌ای شهرهای نامرئی ، یکی از بهترین گزینه‌ها برای مطالعه در وسط راه است.

شهرهای نامرئی را می‌توانید از هرکجا که خواستید باز کنید و بخوانید. هر موقع که خواستید می‌تواند کنار بگذاریدش و می‌‌توانید بعد از یکبار تمام کردنش باز دوباره و دوباره بخوانیدش.

اگر قصد کردید بین راه این کتاب را بخوانید از همین حالا بدانید که مهم نیست به چه شهری می‌روید، به هر شهری که می‌روید، کالوینو قبل از شما در شهرهای نامرئی توصیفش کرده است.

برای مطالعه بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید.

شهرهای نامرئی: پیشنهاد کتاب برای اهل سفر

شهرهای نامرئی